Workshop Heartfulness Meditatie, Assen, Netherlands

EVENT DETAILS


Heartfulness Magazine

HEARTFULNESS MEDITATIE is een aan onze moderne tijd aangepaste vorm van Raja Yoga die teruggaat tot Patanjali en de oude Vedische teksten. De methode is eenvoudig, kost niet veel tijd en laat zich gemakkelijk combineren met het drukke leven van alledag.
Heartfulness Meditatie onderscheidt zich van alle andere vormen van mindfulness en/of heartfulness meditatie door het gebruik van Transmissie. Transmissie is de overdracht van een zeer subtiele spirituele energie, die ons helpt om de balans tussen “hoofd en hart” te herstellen, waardoor ons hart zich kan openen en we op een natuurlijke manier leren meer vanuit ons hart te leven. Geen enkel verhaal over transmissie kan je daarvan beter overtuigen dan je eigen ervaring.

De workshop is opgezet als een experiment met jezelf en gericht op een eerste eigen ervaring van de effecten van de methode. Anders gezegd, we proberen je zowel de meditatie zonder Transmissie als de meditatie met Transmissie te laten ervaren, waarna je volkomen vrij bent om het experiment al dan niet voort te zetten, niet op basis van mooie verhalen, maar op basis van je eigen ervaring.

We bieden ieder die ouder is dan 18 jaar een eenvoudige en toegankelijke meditatiewijze en de bijbehorende ondersteuning. Er zijn geen kosten aan de workshop of onze verdere ondersteuning verbonden.

Wil je eerst meer weten over Heartfulness Meditatie? Kijk dan eens opwww.heartfulness.org

AANMELDEN:
Als je belangstelling gewekt is en je mee wilt doen met deze workshop, nodigen we je graag uit een mail te sturen naar heartfulness.drenthe@gmail.com
Wij sturen je dan wat uitgebreidere informatie over programma en locatie van de workshop en wat voorbereidend materiaal.

We heten je van harte welkom op 8 oktober 2015.

Date/Time


08/Oct/2015
11:00 am - 3:00 pm

Event Organizer
Calendar


0
Download event iCal
Map Unavailable