Workshop Heartfulness Meditatie met Transmissie (Raja Yoga) Almelo

Himalaya Picture

HEARTFULNESS MEDITATIE is een aan onze moderne tijd aangepaste vorm van Raja Yoga die teruggaat tot Patanjali en de oude Vedische teksten. De methode is eenvoudig, kost niet veel tijd en laat zich gemakkelijk combineren met het drukke leven van alledag.

HEARTFULNESS MEDITATIE onderscheidt zich door het gebruik van Transmissie (overdracht van spirituele energie) die de individuele zoeker helpt dieper te mediteren, de innerlijke balans te herstellen en de verborgen kwaliteiten van het hart te ontwikkelen en te gebruiken.

We bieden ieder die ouder is dan 16 jaar een eenvoudige en toegankelijke meditatiewijze die je op een geleidelijke en natuurlijke manier leert om je hart beter te horen, beter te verstaan en beter te volgen in je dagelijks leven.

Aan HEARTFULNESS MEDITATIE zijn geen kosten verbonden.

Wat je kunt verwachten:

  • Een korte inleiding over HEARTFULNESS MEDITATIE;
  • Een oefening in het observeren van je geestelijke conditie;
  • Een korte inleiding over onze subtiele lichamen;
  • Een algemene ontspanningsoefening;
  • Een korte meditatie zonder transmissie;
  • Een meditatie met transmissie onder begeleiding van een gecertificeerd trainer.

De workshop is opgezet als een experiment met jezelf en vooral gericht op een eerste eigen ervaring van de effecten van de methode. Anders gezegd, we proberen je zowel de meditatie zonder Transmissie als de meditatie met Transmissie te laten ervaren, waarna je volkomen vrij bent om het experiment al dan niet voort te zetten, niet op basis van mooie verhalen, maar op basis van je eigen ervaring.

Er is uiteraard ruimte voor het stellen van vragen en persoonlijke inbreng.

Wilt je deze workshop bijwonen, meld je dan aan bij Ghadisja Himi (0645836525) of bij Karen Copier (0639441411). Je kunt deze nummers ook bellen voor nadere informatie over deze workshop.

 

Wil je workshop in je eigen buurt of bedrijf? Bel dan Ghadisja, die je graag zal informeren over de mogelijkheden.

Je kunt meer over Heartfulness vinden op www.heartfulness.org of ons volgen op FB https://www.facebook.com/heartfulnessnederland/

A Heartfulness Trainer

A Heartfulness Trainer

He is a therapist graduate from the University of Toronto, with a keen interest in Mind-Body-Heart paradigm. A certified teacher, he has been researching, practising, and introducing Mindfulness and Heartfulness Meditations as effective interventions for healing to different groups in a number of countries including India past 15 years.

More Posts